Bloguma Hoşgeldin!

resimjpg Kişisel olarak açmış olduğum blogumu genel bir kütüphane olarak adlandırılıyorum.
Yayınlamış olduğum makalelere yorum yaparak bana kahve(kahve) ısmarlayabilirsiniz.
  • Blog içerisindeki her türlü alanı geliştiriyorum.
  • Makaleleri güncel tutarak bilgileri anında aktarıyorum.
  • İçerikler üreterek özgün çalışmalar oluşturuyorum.
  • Günümün büyük bir kısmını blogumda harcıyorum.

Discord Nedir? Discord Nasıl Kullanılır?

İnternet ortamında yananaymış gibi arkadaşlarınla konuşmak ister misin? Makalemde bahsedeceğim program sevebileceğiniz cinsten. Ülkemizdeki salgından dolayı karantina dönemlerinde hepimiz bilgisayarların başında ister istemez fazlaca zaman geçiriyoruz. Geçen süreyi kaliteli bir şekilde arkadaşlarla geçirmeyi herkes ister. Bu yüzden size bu makalede arkadaşlarınızla rahat bir şekilde iletişim kurabileceğiniz, ortak oyunlarınızı dahi daha keyifli bir hale getirecek uygulamadan bahsedeceğim.


Discord Nedir?

Son zamanların gerçekten en popüler uygulamasıdır discord. Mutlaka internette bir yerlerde bu isme denk gelmişsinizdir. Discord tam anlamı ile sesli bir iletişim uygulamasıdır. Bilgisayarınız başında iken bu uygulama sayesinde konuşmak istediğiniz kişilerle kolaylıkla iletişim kurabilirsiniz. Üstelik tamamen ücretsiz. Genel olarak online oyun oynayan kişiler arkadaşlarıyla iletişimi koparmamak ya da birlikte oyun oynamak adına bu uygulamayı tercih ediyor. Sesli iletişim sırasında yüksek optimizasyon özelliği sayesinde ses kayıt kaybınızı en aza indirir ve bağlantı sorunlarını giderir.


Discord Nasıl Kullanılır?

Discord uygulamasına isterseniz www.discord.com adresinden erişebilir, dilerseniz bu adresten uygulamayı bilgisayarınıza indirebilirsiniz. İster web sürümünden ister uygulamadan giriş yapın, profilinizi oluşturabilir kolay bir şekilde optimize edilmiş ayarlarınızla arkadaşlarınızla doyasıya konuşabilirsiniz.

Subscribe Our Newsletter

Makaleye yorum yaparak destek olabilirsiniz. Yapılan yorumlar kişinin kendi sorumluluğundadır. Küfür, hakaret içeren yorumlar otomatik olarak silinecektir.

Yorum Gönder

Reklam Alanı 1

Reklam Alanı 2

Reklam Alanı 3

Reklam Alanı 4