Bloguma Hoşgeldin!

resimjpg Kişisel olarak açmış olduğum blogumu genel bir kütüphane olarak adlandırılıyorum.
Yayınlamış olduğum makalelere yorum yaparak bana kahve(kahve) ısmarlayabilirsiniz.
  • Blog içerisindeki her türlü alanı geliştiriyorum.
  • Makaleleri güncel tutarak bilgileri anında aktarıyorum.
  • İçerikler üreterek özgün çalışmalar oluşturuyorum.
  • Günümün büyük bir kısmını blogumda harcıyorum.

Sorunsuz Şeytan Kulesi Quest - Metin2 Pvp Server

 


Metin2 Pvp server sahiplerine ya da pvp server hazırlığına girmiş olan kişilere özel bu makalemde, serverinizde oluşabilecek kronik bir sorundan bahsedeceğim. Metin2 Pvp server açmak temel şeyleri bilmenizi gerektirir. Metin2 Pvp Server Kurulum makalemden kendinize ait sunucunuzu kurabilir. Oyun içerisindeki ayarları öğrenebilir, serveri oluşturan temel dosyaları inceleyebilirsiniz. Serverda tartışmasız en çok kullanılan yerlerden biriside Metin2 Şeytan Kulesi odasıdır. Bu odanın girişi quest dosyaları ile değiştirilebilmekle birlikte genel olarak +40 level üzeridir. Oyun içerisinde her şeyi questle değiştirebildiğiniz gibi, oyun içerisindeki hataları da questlerle düzeltebilirsiniz. Bazı serverlerde kurulum kaynaklı şeytan kulesinde buglar ve hatalar meydana geliyor. Işınlanmama ya da oyundan atma gibi. Bu gibi hataları sizlere sunmuş olduğum questle düzeltebilirsiniz.

Metin2 Quest Nedir?

Metin2 içerisine eklene bilen quest, açık kaynak kodlu bir düzenlemedir. .quest uzantılı dosyaları notepad++ programı ile ya da not defteri ile açabilir, düzenleyebilirsiniz.

Metin2 Sorunsuz Şeytan Kulesi Quest Kurulumu

Sizlere sunmuş olduğum linkten quest dosyasını indiriniz. Rar dosyasının içerisinden deviltover_zone.quest adlı dosyayı Filezilla usr/game/share/locale/turkey/quest dizinine atınız. ardından dosyaya sağa tıklayıp dosya izinleri bölümünden izinleri 777 yapınız. Ardından sırasıyla dediğim işlemleri gerçekleştiriniz.

  • Putty programına giriş yapınız. Giriş yaptıktan sonra 
  • cd /usr/game/share/locale/turkey/quest yazıp enter tuşuna basın. Ardından 
  • ./qc deviltower_zone.quest yazarak tekrardan enter tuşuna basın.
Quest dosyasının kurulumunu bu işlemlerle başarılı bir şekilde yapmış olacaksınız. İşlemleri yaptıktan sonra GM hesabınıza girerek oyun içerisinde /reload q yazmanız yeterli

Subscribe Our Newsletter

Makaleye yorum yaparak destek olabilirsiniz. Yapılan yorumlar kişinin kendi sorumluluğundadır. Küfür, hakaret içeren yorumlar otomatik olarak silinecektir.

Yorum Gönder

Reklam Alanı 1

Reklam Alanı 2

Reklam Alanı 3

Reklam Alanı 4