Bloguma Hoşgeldin!

resimjpg Kişisel olarak açmış olduğum blogumu genel bir kütüphane olarak adlandırılıyorum.
Yayınlamış olduğum makalelere yorum yaparak bana kahve(kahve) ısmarlayabilirsiniz.
  • Blog içerisindeki her türlü alanı geliştiriyorum.
  • Makaleleri güncel tutarak bilgileri anında aktarıyorum.
  • İçerikler üreterek özgün çalışmalar oluşturuyorum.
  • Günümün büyük bir kısmını blogumda harcıyorum.

Blogger Facebook Açılır – Kapanır Facebook Beğeni Kutusu

Gün geçtikçe sosyal medya platformları, internet üzerindeki diğer mecralara optimize bir şekilde entegre edilmektedir. Sosyal medya platformlarının internet ortamında büyük bir paya sahip olmasının ve her koşulda her yere eklenebilir bir şekilde dizayn edilmesi, kullanımın fazla olmasından kaynaklıdır. Dünya üzerinde birçok kullanıcının tercih ettiği Facebook beğeni kutusu sitenize eklemek için aşağıdaki adımları takip edebilirsiniz.


Facebook Açılır – Kapanır Facebook Beğeni Kutusu

  •   Blogger hesabınıza giriş yapın. Eklemek istediğiniz bloğunu seçin ve kumanda paneline gidin. Blogunuzun kumanda panelinde yer alan Tema seçeneğine girerek HTML’i Düzenle yolunu takip edin.

  •  Blogunuza ait tasarımın kodlarının açıldığı editöre girdikten sonra </head> etiketini bulun ve aşağıdaki kodu üzerine ekleyin.

CSS Kodu :

Kod için Tıklayın

Temanın Daha düzenli, uyumlu ve verimli çalışabilmesi adına jQuery kodunu eklemeniz gerekir. Bunun için ise, tema kodları arasından </body> kodunu bulup aşağıdaki kodu bir satır üstüne ekleyin.


jQuery Kodu : 

Kod için Tıklayın

Son işlem olarak aşağıda vermiş olduğum kodu,  <body>… </body> etiketleri arasında istediğiniz uygun bir yere ekleyerek editör sayfasını kaydederek kapatabilirsiniz. İşlemleri sırası ile yaptığınızda Blogger Açılır – Kapanır Facebook Beğeni Kutusunu başarılı bir şekilde eklemiş olacaksınız.


Html Kodu : 

Kod için Tıklayın

Subscribe Our Newsletter

Makaleye yorum yaparak destek olabilirsiniz. Yapılan yorumlar kişinin kendi sorumluluğundadır. Küfür, hakaret içeren yorumlar otomatik olarak silinecektir.

Reklam Alanı 1

Reklam Alanı 2

Reklam Alanı 3

Reklam Alanı 4