Bloguma Hoşgeldin!

resimjpg Kişisel olarak açmış olduğum blogumu genel bir kütüphane olarak adlandırılıyorum.
Yayınlamış olduğum makalelere yorum yaparak bana kahve(kahve) ısmarlayabilirsiniz.
  • Blog içerisindeki her türlü alanı geliştiriyorum.
  • Makaleleri güncel tutarak bilgileri anında aktarıyorum.
  • İçerikler üreterek özgün çalışmalar oluşturuyorum.
  • Günümün büyük bir kısmını blogumda harcıyorum.

Kişisel Blog Nedir? Başarılı Olur muyum?

Günümüzde birçok şey internet üzerinden sağlanmaktadır. İnsanlar bazı insanlarla konuşamadığı konuları, tartışamadığı şeyleri bir blog üzerinden yazarak kendini rahatlatmaktadır. Aslında bu blogger olayı çok eskiye dayanmakta. Fakat kişisel blog şöyle tanımlanabilir; İnsanın kendini özgür hissettiği bir mecra ya da bir yer olarak görebiliriz. Birçok kişi kişisel blog açmayı planlıyor ya da düşünüyor. Bana sorarsanız herkes açmalı ve kendi farkını ortaya koymalı. Kim bilir belki daha önce hiçbir yerde okumadığımız makaleleri okur, değişik paylaşımlara şahit oluruz. Paylaşımlardan etkilenerek blogger dünyasına bir gün belki de daha farklı yön veririz. Bilemeyiz. 


Kişisel Blog Açmanın ve Başarılı Olmanın Sırrı

Aslında internet üzerinde ufak bir araştırma yaparak sizde kişisel blogunuzu oluşturabilirsiniz. Kişisel bir blog oluşturmak oldukça kolay. Kişisel blog oluşturmak istiyorsanız adımları aşağıdaki makalemden takip ederek, başarılı bir şekilde blogunuzu oluşturabilirsiniz. Önemli olan blogu sürekli hale getirebilmek. Sürekli hale getirebilmek birçok insanın yapacağı iş değildir. İnsanlar günlük hayatlarındaki meşguliyetlerinden pek fazla vakit bulamazlar ve bloglarına önem gösteremezler. Bir kesim insanda blog işine para kazanmak için girmek ister. Öncelikle şunu açık ve net bir şekilde söylemeliyim. Blog üzerinden para kazanmanız gerçekten çok zor. Ama ben bloguma başlayayım zamanla ne kazanırsam sıkıntı yok diyorsanız, bence hem blog oluşturun hem makalelerinizi paylaşın. Böylelikle güzel bir hobi elde etmiş olursunuz. Blog oluşturduğunuzda başarılı olabilmek için, içeriklerinizin hep sürekli hem de özgün olması gerekiyor. Özgün ve sürekli içerik sağladığınızda gerçekten blogunuzun herkes tarafından tanınması kaçınılmaz oluyor. Burada özgünlük kadar Seo uyumlu makale girmekte önemli tabi. 


Bloguma Ziyaretçi Gelmiyor Sebebi Nedir?

Blogunuzu oluşturdunuz fakat ziyaretçi gelmediğini ya da sitenize tıklanmadığını fark ettiniz. Öncelikle siteniz yeni ise siteniz hemen ziyaret edilmez. Sosyal medya platformlarında güçlü hesaplarınız varsa, bu hesaplardan paylaşımlarınızı yayınlayarak yavaş yavaş site hitlerinize katkıda bulunabilirsiniz. Blogunuza günde 1 adet yazı girerseniz bir süre sonra gerçekten hit geldiğini görürsünüz. Blog adresi olan arkadaşlar birbirlerini ziyaret etmek adına sitelerini bu paylaşımın altına bırakabilirler.


İlginizi Çekebilecek Makale : Kişisel Blog Oluşturmak

Subscribe Our Newsletter

Makaleye yorum yaparak destek olabilirsiniz. Yapılan yorumlar kişinin kendi sorumluluğundadır. Küfür, hakaret içeren yorumlar otomatik olarak silinecektir.

Yorum Gönder

Reklam Alanı 1

Reklam Alanı 2

Reklam Alanı 3

Reklam Alanı 4